mars 28, 2019

PA / HyrLjud!

Vi har blivit med ljudanläggning! Och du han hyra den!

I nuläget inskränker sig anläggningen till den högljudda delen, dvs. ett par biffiga slutsteg, EQ/delningsfilter och toppar samt sub-basar. Vill man skaka om inre organ på besökarna i en lokal för 300 personer (eller om man ska skapa permanenta hörselskador för upp till 100 pers) hyr man hela skiten, om man bara vill att upp till 100 pers ska dansa sig till höftfrakturer så hyr man topparna med ett av stegen.

Topparna är Celestion’s trevliga CR-153 3-vägs fullrange-toppar. En styck 15″ i botten, 6,5″ mid och ett bullet-horn på toppen. Öppen, tydlig ljudbild med fast och distinkt bas. Hög verkningsgrad. Topparna drivs av ett Lab Gruppen SS 500B, oldie but golden!

Sub-basarna är kopior på EV-lådor med 2 x 15″, basreflex och portade för att ge max knuff där det känns. Drivs av ett mycket strömstarkt steg på 2 x 1200W, nog för att ta död på basarna.

Vi har kablar som passar att ta från livemixer eller dj-mixer, balanserat eller ej. Vi skickar med speakon-kablar för att koppla ihop steg och högtalare. I priset ingår utkörning/hämtning inom Stor-GBG, inkoppling och justering av ljudet. Bärhjälp behövs på plats. Vi hyr inte ut utan utkörning/installation. Önskas pris utanför Stor-Göteborg, hysta iväg ett mail eller ring på 0703-757375

Priser:

– Lilla paketet (toppar, steg, kablar, utkörning/hämtning & installation): 1000:- plus moms

– Stora paketet (toppar, sub-basar, steg, delningsfilter, kablar, utkörning/hämtning & installation): 1500:- plus moms.


Villkor:

All utrustning kollas innan uthyrning så den fungerar som den ska. Kunden ansvarar för att utrustningen används ansvarsfullt och ser till att inga skador uppstår. Kunden är skyldig att följa uthyrarens anvisningar om ljudnivå och vad utrustningen tål. Kunden ska också till att skydda utrustningen mot regn och vattenstänk, spillda drycker och kroppsvätskor. Skadas utrustningen reparerar uthyraren densamma och kostnaden debiteras kunden. Det är kundens ansvar att se till att inte tredje man skadas och det åligger således kunden att säkra att ingen träffas av fallande utrustning eller för höga ljudnivåer, elektricitet etc. Uthyraren förbehåller sig rätten att ta ut deposition motsvarande hela utrustningens anskaffningsvärde.

%d bloggare gillar detta: